Maklumat Penghantaran

Pusing

Semua pesanan dihantar dalam masa 48 jam Isnin - Jumaat 8 pagi - 5 petang.


Pembawa

Pada masa ini kami hanya menggunakan perkhidmatan POS LAJU dari Pos Malaysia Bhd untuk menyampaikan pesanan kami.


Penjejakan Pesanan

Jika penjejakan # diberikan oleh pembawa penghantaran, kami akan mengemas kini pesanan anda dengan maklumat penjejakan.


Kadar Penghantaran

Kadar yang dikenakan untuk penghantaran pesanan anda adalah berdasarkan berat produk anda, dan lokasi anda. Sebelum halaman pembayaran akhir anda akan ditunjukkan apa kos penghantaran, dan anda akan mempunyai peluang untuk tidak membuat pesanan anda jika anda membuat keputusan.


Perintah Belakang

Sekiranya item itu kembali mengikut pesanan kami akan menghantar anda bahagian pesanan anda yang ada dalam stok. Apabila item tersedia, kami akan menghantar pesanan anda yang lain. Anda tidak akan dikenakan sebarang penghantaran dan pengendalian tambahan untuk penghantaran kedua.


POLISI PRIVASI

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang soalan mengenai dasar privasi kami, sila hubungi kami melalui e-mel di [email protected]

Di www.mymart2u.com kami menganggap privasi pelawat kami menjadi sangat penting. Dokumen dasar privasi ini menerangkan secara terperinci jenis maklumat peribadi yang dikumpulkan dan direkodkan oleh www.mymart2u.com dan bagaimana kami menggunakannya.


Log Fail

Seperti banyak laman web lain, www.mymart2u.com menggunakan fail log. Fail-fail ini semata-mata log pelawat ke laman web - biasanya prosedur standard untuk hosting syarikat dan sebahagian daripada analisis hosting layanan. Maklumat di dalam fail log termasuk alamat protokol internet (IP), jenis penyemak imbas, Pembekal Perkhidmatan Internet (ISP), setem tarikh / masa, halaman merujuk / keluar, dan mungkin bilangan klik. Maklumat ini digunakan untuk menganalisis arah aliran, mentadbir tapak, mengesan pergerakan pengguna di sekitar tapak, dan mengumpulkan maklumat demografi. Alamat IP, dan maklumat lain itu tidak dikaitkan dengan sebarang maklumat yang dapat dikenalpasti secara peribadi.


Cookies dan Web Beacons

www.mymart2u.com menggunakan kuki untuk menyimpan maklumat mengenai keutamaan pelawat, untuk merekodkan maklumat khusus pengguna di mana halaman pengunjung mengakses atau melawat, dan untuk mempersonalisasi atau menyesuaikan kandungan laman web kami berdasarkan jenis pelayar atau maklumat lain yang pelawat menghantar melalui penyemak imbas mereka.


Maklumat Kanak-kanak

Kami percaya penting untuk memberikan perlindungan tambahan untuk kanak-kanak dalam talian. Kami menggalakkan ibu bapa dan penjaga menghabiskan masa dalam talian dengan anak-anak mereka untuk memerhatikan, mengambil bahagian dalam dan / atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka. www.mymart2u.com tidak dengan sengaja mengumpul apa-apa maklumat yang boleh dikenalpasti daripada kanak-kanak di bawah umur 13 tahun. Jika seorang ibu bapa atau penjaganya percaya bahawa www.mymart2u.com mempunyai dalam pangkalan datanya, maklumat yang dapat dikenal pasti oleh seseorang kanak-kanak di bawah umur 13 tahun , sila hubungi kami dengan serta-merta (menggunakan kenalan dalam perenggan pertama) dan kami akan menggunakan usaha terbaik kami untuk menghapuskan maklumat sedemikian dari rekod kami.


Dasar Privasi Dalam Talian Sahaja

Dasar privasi ini hanya terpakai untuk aktiviti dalam talian kami dan sah untuk pengunjung ke laman web kami dan mengenai maklumat yang dikongsi dan / atau dikumpulkan di sana. Dasar ini tidak terpakai bagi apa-apa maklumat yang dikumpulkan di luar talian atau melalui saluran selain daripada laman web ini.


Persetujuan

Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini bersetuju dengan dasar privasi kami dan bersetuju dengan termanya.